torsdag den 16. oktober 2014

Low carb protein Brød

Low carb er jo vældigt populært for tiden - men personligt synes jeg det er alt for hyped!!
Helt generelt er "special-kost" (som stenalder kost, Paleo, LCHF og hvad de ellers hedder) bare ikke noget for mig! Jeg synes det er ALT ALT for besværligt at skulle undgå kulhydrater fuldstændig, da det fylder utrolig meget i den danske kost.

Men men men... Nu har jeg efterhånden hørt en del podcasts og læst artikler omhandlende fordelene ved ikke at spise kulhydrater til morgenmad.

Derudover er jeg blevet rigtig slem til slet ikke at spise morgenmad, fordi jeg synes det er for besværligt de dage hvor jeg skal meget tidligt ud af døren!

Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve at lave noget der var nemt at tage med og som samtidig indeholdte meget protein og få kulhydrater.

og her er resultatet...

Low carb protein Brød:




Opskrift:
1,5 dl skyr
4 spsk HUSK
8 æg
75 g neutral protein pulver
citron saft
Klementin saft
Revet citron skal
1 spsk kanel
1 spsk stevia

Jeg rørte hele molevitten sammen, hældte det ud i en bradepande og bagte det i ovnen ved ca. 180 graden i 30-45 minutter.
Efter afkøling skar jeg den ud i 8 stykker og kom dem i fryseren.

Så er det nemt at tage en pose op og komme ned i tasken aftenen før og dermed sikre morgenmaden på de travle dage! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar