Sådan ser det ud:
Idéer til anvendelse:
Men sådan blev der brugt:
DAG 1:
Jeg havde ikke fået brugt Hokkaido græskaret fra sidste uge, så jeg bestemte mig for at lave en suppe. Jeg kunne ikke finde en opskrift, så det blev lidt på slum.
Jeg brugte:
- Hokkaido
- Selleri (både rod og top)
- Squash
- Løg
- Hvidløg
- Frisk timian
- 1 ds Kokosmælk
- 2 bouillonterninger
- salt
Jeg skar alle grønsagerne i stykker og dækkede dem med vand i en gryde og tilsætte 2 bouillonterninger. Kogte det hele til grønsagerne var møre.
Så stavblendede jeg det hele og tilsatte bagefter kokosmælken og smagte til med salt.
Jeg servede med ris og kyllingekød.

Bonus Weight Watchers-info : en dåse kokosmælk koster 16 pp, resten af ingredienserne i suppen er 'gratis'. (gælder dog ikke kyllingekød og ris)
DAG 2:
Granatæble på min morgenmad:
Granatæble på min morgenmad:
Frisk salat af spinat blade, æbler og crunch (hakkede mandler, solsikkekerner og sesamfrø vendt på panden i lidt sirup)
Rucola salat med forårsløg, soltørret tomat, mandler, pesto og honning!
Hvid fisk
økologisk fuldkorns pasta
lidt sovs
Rucola salat
*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar